Novi Sad
21.10.2011.
05:29 > 13:02
Odbornici Skupštine grada danas će na svečanoj sednici proglasiti dobitnike Oktobarske nagrade i Novembarske povelje.
  • Birac

    21.10.2011 14:05
    Zlato je sve sto sija
    Cestitka i vise od toga za Slavicu!Herojsko delo za drzavu a ne samo za jednu palanku.
  • 21.10.2011 08:39
    Podrska dr Pfau
    Kakve zasluge ima direktorka skole? Prelazila iz partije u partiju da bi zadrzala funkciju. A dobro znamo i kako zavrsavaju donacije koje se daju skolama gde se skoluju deca sa posebnim potrebama. Ali s obzirom na to kakav sljam sedi u odbornickim klupama,nista vise nas ne moze iznenaditi. Jadan je ovaj grad o cijoj sudbini odlucuju razni pijani i neskolovani likovi.
  • Pezos

    21.10.2011 07:23
    da ih je više
    Na moju nesreću ležao sam na odeljenju vaskularne hirurgije. Iako doktor Jovan Pfau nije bio moj dodeljeni lekar više razgovora sa njim sam imao nego sa dodeljenim lekarom. Za to vreme provedeno tamo primetio sam da uzornijeg lekara nema. Čovek koji redovno i van svog radnog vremena obilazi svoje pacijente.
    Svaka vam čast doktore Pfau zaslužili ste mnogo više od ove nagrade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna